Nytt

2019-12-26
Som ni ser så skrivs de inte värst mycket här men de är för de inte sker några större förändringar på servern då den är stabil och ytterst små saker förändras endast. Dock har två plugins nu tagits bort då de var outdated och bidrog inte värst mycket.. shop och simple trade..


2016-12-07 Updatering
Har nu gått igenom servern och plugins och updaterat, så nu skall de mesta vara aktuellt.
Några plugins är inte aktiverade än exempelviss shop och trade, vill först försäkra mig de fungerar innan aktivering. Det kommer desutom komma lite andra eventuellt också, vi får se.
 

2016-11-26 Herre Djäklar Vad Tiden Går!

Ja som ni ser har uppdateringarna osv inte varit de bästa, detta är för att jag haft massa andra project i livet och kommer fortsättningsviss att ha så, därför är det lite "ta det som de är" på servern typ, men just nu har jag påbörjat ett ryck att försöka updatera saker o ting, och tar bort plugins som inte fungerar längre.

Därför kan det förkomma konstigheter och skulle nått plötsligt bli konstig så sorry, de är som de är typ, men jag försöker fixa de stegviss så de inte blir konstigeheter.

Shop plugin är tillfälligt bortagen då den är återigen inte stabil, men åtekommer troligen.
Griefprevention plugin beter sig konstigt när jag updaterar den och stora områden försvinner, men de verkar mest drabba de som inte varit aktiva på ett tag, har därför valt o vänta par dagar med den uppdateringen, men sedan kör jag in den oavsett.

Jag kommer troligen implementera lösenord på servern framöver som publiserar här, detta för o säkerställa att spelare läser och tagit del av vad jag skrivit här.

Nåväl, ha skoj o spela på gott folk :)
 

2015-10-08
Som ni säkert märkt har det sista veckor varit drift störningar, detta pga en helt ny byggande av server, men detta är inte ända orskaen utan har även haft del nätverks problem. Men nu är servern uppe och kör 100%, närverket hoppas vi nu skall vara löst!

Den nya servern har nu 16GB minne och CPU med 8kärnor.

2015-10-05
Butiks systemet är åter tebax utan bugar!! ÄNTLIGEN!!
 

2015-04-26
Något gick fel med servern under veckan och ny värld hade märkligt nog skapats, men allt är nu åter ställt till sitt ursprung. Tack "TheFlameInHD" för din uppmärksamhet om detta!

2015-02-19
1 Mars kommer en envägs portal öppnas i start byn som kommer finnas 1 månad.
Så fyll fickorna med vad ni vill ha med er och bege er in.
Efter 31 mars försvinner world17


2015-02-18
Updaterade websidan, del länkar funkade inte, samt har lagt till par länkar till bra youtube klipp på medeltidshus, titta på dem gärna!!! 

2015-02-10
NY VÄRLD !!! VIKTIGT !!!
Det är dax för den årliga nyskappande av värld då hel del förändringar hänt i minecraft, dock lite försenat i år.
28 FEB är sista dagen i den äldre världen dvs World17!
29 FEB kommer ni logga in i nya världen!

Tips: När ni loggar ut, ha allt ni vill behålla på er, så får ni det i den nya världen om allt går som de ska.

2014-12-25
GOD JUL!
Ja det är ett tag sedan det skrevs något här, vi vet och har inte varit för flittiga men servern finns fortfarande och kommer så förbli lång tid framöver och här är några punker att ta upp!

* Shop/Butiker hos vanliga spelare kommer tas ur bruk då pluginen fortfarande efter ett år har en enorm bug som utvecklaren fortfarande inte åtgärdat, vi får se om den ersätts med någon annan plugin.
* Det har varit del problem med pluginen men skall nu vara lösta!

2014-03-17
Par varningar har utdelats till spelare som inte alls byggt medeltid liknande, exempelbilder finns ju här på sidan så hur svårt skall de vara?

2014-03-16
Skyltar går nu endast att sätta i egna skyddade områden, detta för att hindra folk och sätta kist butiker ute i de vild.

2014-03-14
Ny version av antgrief installeras, är de några problem så får ni säga till!

2014-03-05
Det kommer o går spelare hela tiden, men det ökar stadigt, mycket trevligt och många av dem bygger verkligen snyggt.

2014-02-07
Nytt år nya ideer, så nu har vi skaffat oss en riktig webadress för minecraft och andra spel servrar som eventuellt kommer att komma igång.

2014-02-06
Som ni säkert märkt har servern varit mer eller mindre ur drift sista veckorna pga renovering, men nu skall alla kablar och konfigurationer vara på plats igen. Vi beklagar driftstörningen.

 

Published on  December 26th, 2019